De Leestip

Download De Leestip PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Leestip book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Leestip not Found or Blank , you must refresh this page manually or visit our sister site

De Leestip


De Leestip
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 40,9 Mb
Total Download : 945

Download De Leestip PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Leestip


De Leestip
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 45,5 Mb
Total Download : 796

Author : Shelly King
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2015-03-06De Leestip written by Shelly King and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-03-06 with Fiction categories.


Als Maggie Duprés haar baan bij een groot bedrijf verliest, vreest ze dat ze weer bij haar moeder zal moeten intrekken. Gelukkig vindt ze al gauw weer werk in een tweedehandsboekhandeltje, een baan die haar op het lijf geschreven is.Tijdens het lezen van een antieke uitgave van Lady Chatterley’s Lover vindt ze de betoverende liefdesverklaringen van twee geliefden die elkaar, zo lijkt het, nog nooit in het echt hebben ontmoet. Maggie besluit op zoek te gaan naar deze Henry en Catherine om ze te verenigen én het boekwinkeltje te redden van de ondergang. Haar avontuur brengt echter verwarrende en onvoorspelbare consequenties met zich mee...

Bewaar De Zomer


Bewaar De Zomer
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 43,5 Mb
Total Download : 658

Author : Alma Mathijsen
language : nl
Publisher: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date : 2020-11-04Bewaar De Zomer written by Alma Mathijsen and has been published by Bezige Bij b.v., Uitgeverij De this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-11-04 with Travel categories.


Een zinderend en openhartig autobiografisch boek In een bocht van een slingerende weg tussen bos en olijfgaarden in Noord-Italië staat het huis dat Alma’s ouders als ruïne kochten. Al in haar eerste levensjaar namen ze haar mee, en sindsdien ging er geen zomer voorbij zonder het huis waar alles zich intenser af lijkt te spelen dan in Nederland. Alma’s vader werd er ziek en overleed het jaar daarna, een maand voordat ze naar Italië zouden gaan. Het huis dat zo vervlochten was met hem, symboliseerde zijn afwezigheid, en in de zomers daarna werd het gemis steeds heviger. Op verschillende momenten in Alma’s leven liet de taal haar in de steek, nu wendt ze juist die taal aan om grip op de gebeurtenissen te krijgen. In Bewaar de zomer neemt Alma Mathijsen de lezer mee naar de zomers in het huis waar ze haar rouw leerde verstoppen tussen de spleten en waar ze ontdekte hoe ze zichzelf moest laten vallen van de hoogste brug in de vallei. In dit zinderende en openhartige autobiografische boek reflecteert Mathijsen op verlies, volwassen worden, taal en liefde.

Handboek Positieve Gezondheid In De Huisartspraktijk


Handboek Positieve Gezondheid In De Huisartspraktijk
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 43,6 Mb
Total Download : 284

Author : Machteld Huber
language : nl
Publisher: Springer Nature
Release Date :Handboek Positieve Gezondheid In De Huisartspraktijk written by Machteld Huber and has been published by Springer Nature this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with categories.
Etty Hillesum 1914 2014


Etty Hillesum 1914 2014
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 55,5 Mb
Total Download : 974

Author : Klaas A.D. Smelik
language : nl
Publisher: Maklu
Release Date : 2014-11-20Etty Hillesum 1914 2014 written by Klaas A.D. Smelik and has been published by Maklu this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-11-20 with categories.


Het zesde deel van de serie Etty Hillesum Studies, dat verschijnt in het kader van de herdenking ‘Etty Hillesum 100 jaar’, kent verschillende zwaartepunten. Drie bijdragen geven – elk vanuit een andere invalshoek – meer inzicht in Hillesums visie op de problemen van haar tijd. Het is opmerkelijk hoe actueel haar gedachten zijn – de reden waarom vele lezers zich er vandaag nog door aangesproken voelen. Daarnaast gaat het om de spiritualiteit van Etty Hillesum, een onderwerp dat met name in Italië grote aandacht heeft. Haar zoektocht naar de naam van God komt in een vanuit het Italiaans vertaald artikel aan de orde, terwijl in een andere bijdrage de invloed van haar lichaam op haar spirituele ontwikkeling in kaart wordt gebracht. In de derde plaats is er uitgebreid aandacht voor de vondst van nieuwe brieven uit de correspondentie tussen Etty Hillesum en haar leermeester Julius Spier. In twee bijdragen wordt ook een vergelijking getrokken tussen Etty Hillesum en twee belangrijke auteurs die haar hebben geïnspireerd: Aurelius Augustinus en Walter Rathenau. Een laatste bijdrage gaat over haar studiegenoot en verzetsman Jan Bool. Etty Hillesum zag het als een uitdaging om juist hem te overtuigen van haar ideeën over haat en vijandschap, die in dit zo gewelddadige jaar 2014 buitengewoon relevant blijken te zijn.

De Omweg Naar Paaseiland


De Omweg Naar Paaseiland
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 54,6 Mb
Total Download : 228

Author : Gerrit Jan Zwier
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2016-10-20De Omweg Naar Paaseiland written by Gerrit Jan Zwier and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-20 with Travel categories.


In eerder werk schetste Gerrit Jan Zwier een beeld van Patagonië en een hele reeks spectaculaire eilanden in diep zuidelijke wateren, zoals Zuid-Georgië, Bouvetøya en Tristan da Cunha. In De omweg naar Paaseiland daalt hij af naar het Chileense deel van Patagonië, en waagt hij de stap naar het legendarische Paaseiland, dat sinds 1888 eveneens bij Chili hoort. Het onherbergzame uiteinde van Zuid-Amerika was lange tijd een pioniersgebied, waar ruig volk de lakens uitdeelde. Zwier volgt bijvoorbeeld het spoor van Hermann Eberhard, de ontdekker van de reuzenluiaard, die een rol speelt in Bruce Chatwins befaamde In Patagonië. Hij vertelt ook over de avonturen van de allereerste Britse toeristen in het land van de pampa’s. Dankzij ontdekkingsreiziger Jacob Roggeveen heeft Paaseiland nog altijd een Nederlands tintje. Het is opmerkelijk hoeveel Nederlandse auteurs door dit eiland gefascineerd zijn geraakt. Toch is het op-en-top een Polynesisch gebiedsdeel, waar menige westerse bezoeker in de ban raakt van de oude mythe over het Zuidzeeparadijs.

Albert Speer


Albert Speer
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 51,5 Mb
Total Download : 792

Author : Magnus Brechtken
language : nl
Publisher: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date : 2018-09-27Albert Speer written by Magnus Brechtken and has been published by Bezige Bij b.v., Uitgeverij De this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-27 with Biography & Autobiography categories.


Op jonge leeftijd werd Albert Speer lid van de NSDAP. Al snel won hij het vertrouwen van de Führer en werd hij diens favoriete architect. Voor zijn megalomane bouwprojecten joeg Speer duizenden joden uit hun huizen, en om de levering van bouwmateriaal zeker te stellen sloot hij een duivels pact met Himmlers ss. Als minister van Bewapening steunde hij Hitlers totale oorlog tot het uiterste. Speer was een van Hitlers meest trouwe en fanatieke handlangers. En toch slaagde hij er na de oorlog in zichzelf vrij te pleiten Decennialang werkte hij nauwgezet aan een even groteske als ongeloofwaardige gedaanteverwisseling. Magnus Brechtken vertelt nu het werkelijke levensverhaal van Albert Speer en maakt daarmee definitief een einde aan de legende van 'de goede nazi'.

Professionaliteit In De Zorg


Professionaliteit In De Zorg
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 51,8 Mb
Total Download : 983

Author : P.J. van Dijken
language : nl
Publisher: Springer Nature
Release Date :Professionaliteit In De Zorg written by P.J. van Dijken and has been published by Springer Nature this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with categories.